«Крадійчуки-сусаніни» або черговий трилер від лісівників

  Цієї рокової для злодіїв ночі, рейдова бригада Олевського лісгоспу затримала УАЗ, котрий незаконно перевозив колоди дуба. Два авта рухалися трасою Київ-Ковель, вочевидь друга машина здійснювала супровід.

 

  Помітивши авто із деревиною без належних бірок, лісові охоронці почали переслідування. Крадійчуки намагалися втекти, з’їхавши з траси у поле, однак через півкілометра застрягли у болоті. Два чоловіка, які були в машині, зрозуміли, що пахне «смаженим», відтак кинулися навтьоки до лісу. 
 
  Лісівники за допомогою трактора «визволили»  УАЗ із дубом та притягли до місцевого райвідділу поліції. На ранок власник автівки намагався «домовитися» із лісовими охоронцями, у наслідок чого був доставлений до того ж відділку. 
 
  У якому лісі вкрали дуб – поки що не встановлено. Однак, інше авто, що пильнувало незаконну перевозку дуба, зникло на території Рівненської області…. 
 
   Нагадаємо, що саме рівненські «чорні лісоруби» під час одного з рейдів заявили в очі лісівникам: Рубатимемо, поки Київ видно не буде.  Без допомоги правоохоронців, кажуть лісівники, напевно скоро ми столицю побачимо… 
 
  За добу охоронні бригади провели 35 рейдів. За рік ця цифра складає 3 877 виїздів.
 
Прес-служба Житомирського ОУЛМГ
 
Новини Житомира

 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework