В минулому році в Новоград-Волинському держлісгоспі створили 45 нових робочих місць

  20 осіб прийняли в лісове господарство та 25 - у виробництво. В лісництвах підприємства взялися до вирощування сіянців із закритою кореневою системою – отож потрібні нові працівники, які проводитимуть ці роботи. На лісопереробному комплексі лісгосп запустив в роботу нову лінію – до її обслуговування також залучили нових робітників.

 

  Варто зауважити, що в підприємстві нині працює 656 осіб із середньою заробітною платою 9088 грн.

  В минулому році лісгосп створив 211 га лісових культур та ще на площі 59 гектарів проведено сприяння природному поновленню. Для створення продуктивних насаджень в наступні роки заготовлено понад 7 тонн лісового насіння. 

  «Підприємство працює стабільно та планомірно розвивається, - каже директор лісгоспу Степан Нусбаум. – В минулому році окрім згаданої вище лінії з переробки деревини, закуплено теплицю в Нов.Волинське л-во та побудовано до неї скважину, придбано автомобілі, кран-маніпулятор, трактор, дрон, бензопили, камери відеоспостереження, водогрійні котли тощо. Загалом капітальні інвестиції склали 4,1 млн. грн На обслуговування капітальних доріг витрачено 4,3 мільйона .грн.»

  Підприємство є сумлінним платником податків у державну казну та Пенсійний фонд. За 2017 рік до Державного бюджету сплачено понад 17 мільйонів гривень. В місцевий бюджет - майже 18 млн. грн. Крім того, сплачено в соціальні фонди єдиного соціального внеску - 16,2 мільйони грн. Всього до зведеного б-ту та ЄСВ сплачено 51 мільйон грн.

Наталія Горай, прес-служба Житомирського ОУЛМГ

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework