У коростенському садочку після ремонту дітям буквально «капає на голову», - активісти

  У Коростені назріває будівельний скандал. У нещодавно відремонтованому садочку, зі стелі капає вода. На ремонт було виділено 5 млн гривень.

   Відео на якому показано садочок після ремонту опублікували у мережі «Фейсбук».

  «А я хочу запитати Москаленка: коли після ремонту в дитячому садку N18 перестане зі стелі текти вода нашим дітям на голову? Кажуть на цей ремонт викинули п'ять мільйонів гривень (п'ять!!!). А тепер після такого ремонту треба робити ремонт і в середині! Ви знову візьмете п'ять лимонів?! А Краснокутська, що вона взагалі робить у відділі освіти? Вихователі кажуть, що вона приїжджала у садочок, але нічого так і не було зроблено. Складається враження, що половина тих грошей була вкрадена ВАМИ, шановні керівники міста! Коли вас вже повиганяють?! Скільки ви ще будете обкрадати це місто?!!!!», - йдеться в описі до відео.

  Відео можна переглянути ТУТ

  Містяни активно обговорюють дану ситуацію. Одні звинувачують владу, інші - підрядників.   «Створюйте комісію, фіксуйте все, виставляйте претензії підряднику і тим, хто підписував акти виконаних робіт. Не забудьте зі свого боку інформувати громаду про розвиток подій - винуватців має бути покарано, а недоліки усунуто коштом винних осіб», - додають у коментарях користувачі.

   Натомість в адміністрації, профспілковому комітеті та колективі ЦРД №18 обурені даною інформацією та намагаються її спростувати.

  "Не можна погодитися із звинуваченням того, що з боку керівництва закладу та міста не вживаються відповідні заходи по усуненню недоліків щодо затікання приміщення Центру розвитку дитини №18. На вимогу відділу освіти проведено енергоаудит, систематично здійснюється технічний нагляд, авторський нагляд за виконанням ремонтних робіт. 

  Проблемні питання термосанції ЦРД №18, строки та шляхи їх вирішення неодноразово розглядалися на розширених нарадах у міськвиконкомі за участю представників НЕФКО.

  Жодної копійки за невиконані чи неякісно виконані роботи відділом освіти не оплачено підрядній організації. Оплату здійснено лише за встановлення металопластикових вікон та улаштування внутрішніх і зовнішніх укосів. Перед здійсненням оплати акти виконаних робіт перевіряє та підписує служба технічного нагляду. 

  Хочу зауважити, що роботи з термосанації проводяться з метою поліпшення умов для комфортного перебування дітей у закладі. Адже не секрет, що саме у цьому закладі тривалий час температурний режим не відповідав санітарним вимогам. На сьогоднішній день температура повітря в групових приміщеннях, де здійснено утеплення, становить 20-22 С.

  Продемонстровані на відео затікання в групах, що виникли внаслідок призупинення ремонтних робіт через різке погіршення погодних умов, будуть усунені за рахунок та силами підрядної організації, оскільки, поважаючий себе керівник не допустить прийняти роботи з будь-якими недоліками. 

  Тому, шановні дописувачі, вважаю, що перш ніж демонструвати та коментувати щось, кожен має право офіційно звернутися за роз’ясненнями до відповідальних осіб та отримати на всі питання компетентну відповідь, а не паплюжити роботу інших", - йдеться у заяві. 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 13/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework