Юна учасниця популярного кулінарного шоу із Житомира мріє відкрити в рідному місті власний унікальний ресторан

    Кілька тижнів тому, у середу 31 січня, на телеканалі СТБ вийшов перший випуск нового сезону «МастерШеф» — «Кулінарний випускний» з підлітками. У цьому випуску компетентне журі проводило кастинг на участь у шоу: зі ста претендентів було відібрано двадцять найталановитіших і яскравих учасників.

 

   Серед щасливчиків, яким випала нагода взяти участь в популярному кулінарному шоу, опинилася і юна житомирянка — Кароліна Залевська. 

  «16-річна Кароліна з Житомира дуже товариська і цілеспрямована дівчина. Завдяки своєму вмінню «забалакати» домагається багатьох своїх цілей. Наприклад, таким чином її, неповнолітню, взяли працювати у кондитерську. У кав’ярні дівчина отримала перший практичний досвід роботи з клієнтами і тільки впевнилася у своїй мрії стати кулінаром. Кароліна дуже активна дівчина: вона староста групи, капітан команди КВН, ведуча концертів, активістка. Кароліна постійно виступає делегатом від коледжу на переговорах із представниками міської адміністрації. Дівчина хоче змінити свій улюблений Житомир, ну і, звичайно ж, відкрити в цьому місті свій, ні на що не схожий, ресторан. Але поки Кароліна робить торти на замовлення», розповідається про юну кулінарку на сайті телеканалу СТБ, де творці проекту коротко розповідають про кожного учасника кулінарного шоу. До речі, улюбленою стравою нашої землячки є авторський торт.

Каролина Залевская1

Джерело: телеканал СТБЕдинственная

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 15/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework