Ні дня без тренувань: про будні 54 розвідбату

  54 окремий розвідувальний батальйон, повернувшись у пункт постійної дислокації, активно відновлює боєздатність.  Цьогоріч 54 окремому розвідувальному батальйону, який базується у Новограді, виповнюється 75 років.

 

 " Від Другої світової до нинішньої гібридної війни формування вважається одним з найкращих у Збройних силах України. Хлопці на фронті від самого початку конфлікту на Сході України, - пише novograd.city.

  Напередодні Нового року місто зустрічало своїх героїв на залізничному вокзалі. Чим же зараз займаються розвідники Novograd.city показали командир 54 ОРБ, підполковник Сергій Високолян, заступник командира батальйону з морально-психологічного забезпечення Володимир Щурук і командир взводу радіотехнічної розвідки старшина Юрій Забережний.

  – Проблем із матеріальним забезпеченням немає. Солдати ситі й одягнені. Техніку, яка постраждала у бойових зіткненнях, ремонтуємо і відновлюємо. Окрім того отримуємо і нове озброєння, – говорять військові.

  5,45/7,62-мм штурмова гвинтівка (автомат) "Малюк" ("Вулкан-М") – глибока модернізація автомату Калашникова за схемою булпап, що дозволяє значно скоротити довжину зброї, зробивши її компактнішою, та змістити центр ваги у більш зручну точку, що покращує точність вогню. Розробник: ТОВ "Інтерпроінвест" (Київ). Серійне виробництво організоване на ДП "Красилівський агрегатний завод".

  Стрілецькій підготовці розвідники приділяють особливу увагу. Інструктори вчать бійців стріляти не лише зі статичного положення, а й в русі.

n 2302182 1

Джрело: novograd.city

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework