Драматичний театр, гiмназiї, школа та вуличне освiтлення Високiвськоi ОТГ - найбiльш масштабнi реалiзованi проекти ДФРР на Житомирщинi

  На цьому наголосив голова Житомирскої ОДА Iгор Гундич пiд час звiтної презентацiї, яка вiдбувається в с. Почуйки Попiльнянського району.

   Зокрема очiльник облаcтi акцентував, що на вiдновлення Бердичiвського музично-драматичного театру на Эвропейськiй було видiлено з ДФРР (Державний фонд регiонального розвитку) 31,1 млн гривнi, на термосанацiю Гришковецькоi гiмназii, також за рахунок ДФРР, було спрямовано 8,8 млн грн, а Хорошiвськоi гiмназiї - 4,6 млн грн. Ще одним масштабним проектом ДФРР на Житомищинi є вуличне освiтлення у Високiвськiй ОТГ. Варто зазначити, що це перша в областi повнiстю освiтлена LED-свiтильниками громада. Фiнансування проекту з ДФРР складає 1,5 млн грн.

  Нагадаємо, що звiтна прес-конференцiя вiдбувалася в адмiнiстративнiй будiвлi насiнневого заводу "Монсанто". Iгор Гундич пояснив, чому само в с. Почуйки було вирiшено проводити його звiтну прес-конференцiю: саме тут знаходиться насiннєвий завод компанii "Монсанто, яка э однiєю з провiдних аграрних компанiй свiту.

   На початку заходу Iгор Гундич презентував "дерево здобуткiв" Житомирськоi ОДА та почав розповiдати про пророблену роботу, про реалiзованi проекти за минулий рiк та про плани на поточний рiк.

Последнее изменение Понедельник, 26/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework