Бажання популярності, або як четвертий рік поспіль "хоронять" нашу 30-ку

  Всім добре відомий той факт, що негативна інформація сприймається громадськістю швидше та має більшу популярність серед людей краще ніж позитив. Щоб привернути до себе увагу багато власників медіа та окремі користувачі інтернету користуються методами «чорного піару».

  Як повідомляють на сторінці 30-ої ОМБ у Фейсбук, новоград-волинська бригада стала жертвою такого "піару".

  "Одним із таких виявився Славко Кучинський (Slav Koutchinskiy). Людина, яка не має жодного уявлення про події, що відбувалися влітку 2014 року, впевнено оперує інформацією зі слів «вижившего в мясорубке». ДОСИТЬ! Досить вже говорити про 4000 солдат та офіцерів 30 ОМБр, які «безвісті зникли» під час бойових дій влітку 14-го року! Цим Ви лише показуєте свою необізнаність в ситуації, що склалася 4 роки тому та своє небажання розібратися в ній. Будь-якому пересічному громадянину, який цікавиться життям армії та бригади зокрема, відомо про результати тих бойових дій. Дуже добре, що є в нас є такі розумні люди, які здатні зробити переклад тексту з російської на українську мову, але цього замало щоб володіти необхідною інформацією.

  Всіх прихильників «глобальної зради» хочемо коротко проінформувати про бойовий шлях частини, яка складалася з трьох батальйонно-тактичних груп, влітку 2014 року:
- Бійці 1-ої БТГр активно та успішно приймали участь під час рейдових дій в тилу противника, здійснювали штурм та утримання стратегічно-важливої висоти «Савур-могила», захопили та з боями здійснили повну зачистку села Степанівка від незаконно-збройних формувань, разом з 2 БТГр бригади забезпечували вихід підрозділів ЗСУ та прикордонників з ворожого оточення, вели важкі бої за Міусинськ та інші населені пункти Донеччини;
  - 2 батальйонно-тактична група з травня 2014 року активно вела бойові дії з незаконно-збройними формуваннями, а потім і з російськими підрозділами. Під час одного з таких боїв наші хлопці штурмом зайняли стратегічно-важливу висоту поблизу Луганського аеропорту, яку до цього контролювали десантники псковської дивізії ЗС РФ, про що вище згадані «блогери» не напишуть і не перекладуть на російську чи французьку мову, адже зацікавленість мас з позитиву буде не такою; 
  - Широкого резонансу набула інформація про військовослужбовців 3 батальйонно-тактичної групи. Переважна більшість особового складу даного підрозділу не була готова до ведення бойових дій з російськими підрозділами, які активно здійснювали нещадні обстріли з різних типів артилерійських систем з території РФ, а згодом і наступ російських танкових підрозділів в напрямку села Степанівка, де виконували завдання військовослужбовці даної БТГр. Загибель навіть одного військовослужбовця - це велика та непоправна втрата, адже кожен загиблий - це наш товариш, друг та побратим. Тоді ми втратили багатьох. Через загибель товаришів та постійні обстріли не витримала психіка частини військовослужбовців, в результаті чого вони залишили зону ведення бойових дій. Ми в жодному разі не засуджуємо їхні дії, адже дуже важко судити про те, чого сам не пережив. Трохи згодом з коментарів таких військових і були зроблені висновки про всю бригаду та її "знищення". Але кожна поміркована та мудра людина розуміє,що робити оцінку всього колективу по одному це, щонайменше, не розумно.
Того факту, що під час запеклих боїв всього літа 14-го були втрати, як серед особового складу так і техніки, ніхто не заперечує. Своїх загиблих друзів та товаришів ми пам’ятаємо та вшановуємо пам’ять про них щоразу при кожній нагоді. До відома Славко Кучинський (Slav Koutchinskiy) Вячеслава Кучинського та всіх бажаючих похоронити військову частину: після своєї «загибелі» бригада активно вела бойові дії на Дебальцівському напрямку зимою 2015 року, і цього разу всі три батальйонно-тактичні групи проявили себе лише з позитивної сторони; з лютого 15-го по березень 16-го підрозділи бригади виконували бойові завдання на Світлодарській дузі; з червня 16-го по червень 17-го бійці бригади тримали оборонний рубіж від селища Гранітне до окупованого Докучаєвська.

  Славко Кучинський (Slav Koutchinskiy), вдячні Вам за громадянську проукраїнську позицію, дуже цінуємо Вашу роботу по захисту нашої України, але перш ніж діставати «нафталінову інформацію» про безвісті зниклу бригаду, поспілкуйтесь спочатку зі своїми побратимами з 1-го та 2-го батальйонів, з людьми, які дійсно воювали влітку 2014 року, у Вас буде з ними про що поговорити. Не опускайтесь, будь ласка, до рівня людей, які використовують негативну та непідтверджену інформацією в своїх цілях, спекулюючи почуттями та настроями людей. Якщо хочете привернути до себе увагу та бажаєте незрозумілої слави, то знайдіть інший для цього спосіб, а не займатись перекладами чужих текстів.

  Честь, гідність та повагу наші бійці вибороли потом та кров'ю. Острах ворога перед 30-кою це заслуга кожного бійця та командира будь-якої ланки. Дуже сподіваємося, що тінь "Степанівської трагедії", яка трапилась із одним з наших підрозділів не переслідуватиме захисників України, які виконують бойові завдання, чесно і віддано служать своїй Батьківщині. Ми щиро дякуємо за віру в нас та повсякденну підтримку.

  Вічна людська пам'ять всім загиблим за нашу Україну!", - зазначається у тексті. 

n 26021814

n 26021814

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework