В одному із найбільших гіпермаркетів міста обдурюють житомирян?

  В соціальних мережах житомиряни часто повідомляють, що супермаркети міста не тільки продають протерміновану продукцію. На полицях магазинів знаходиться товар, який змінює свою ціну. Тобто, ціна в чеку не відповідає ціні вказаній на ціннику.

   Товар на полиці вказано з однією ціною, але на касі його пробивають за завищеною.

  Цього разу інцидент з неправильними цінниками трапився в гіпермаркеті АШАН. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала житомирянка Elena Tychinskaya.

  «Пост гніву!!!

  Рідко пишу пости - а тут дістало!!! Багато чула від знайомих про різницю в цінах на цінниках та в касових чеках в супермаркеті АШАН - пересвідчилась сама. Вчора зробила покупки: ролік липкий була ціна 25 грн на ціннику, а в чеку - 27-90, шинка - на ціннику 8-64, а в чеку - 9-72, решту цін не перевіряла-була обмежена в часі. Дівчина адміністратор дуже чемно мені пояснила , що в першому випадку не встигли внести зміни в Комп’ютер, а в другому дуже довго пояснювала, що коли міняються - піднімаються ( долар падає-чого ростуть ціни????) ціни за 1 кг-з 148-97 на 161-97 !!!!!! працівники АШАНу не мають права перебивати цінники на раніш за фасовану продукцію, перераховує автоматично комп’ютер. Але при цьому вони спокійно повернули мені переплачені 4 гривні, тобто якщо ви не звертаєте уваги на помилки - гроші лишаються АШАНу!!!! В моєму випадку я перевірила 2 ціни із зроблених 9 покупок, тобто ми маємо перевіряти ВСІ ціни????!!!!!! Працюють по принципу - Не обманеш-не продашь -????!!!!! Але ж це звичайне шахрайство!!!! Небайдужі можуть робити репост», - написала житомирянка. 

n 0203184

n 0203184

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework