На Житомирщині податківців судитимуть за одержання 10 тис грн неправомірної вигоди

  Прокуратурою Житомирської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди працівниками Головного управління Державної фіскальної служби в області.

 

  Під час досудового розслідування установлено, що двоє податківців вимагали та одержали від підприємця 10 тис грн неправомірної вигоди, пообіцявши вирішити питання щодо не притягнення його до відповідальності за виявлені порушення у сфері оподаткування.

  Як повідомлялося раніше, зловмисників викрито та затримано завдяки спільним злагодженим діям прокуратури області та працівників регіональних Управління Служби безпеки України та Головного управління Нацполіції.

  Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, скеровано до Богунського районного суду м. Житомира для розгляду по суті.

   Публічне обвинувачення у суді забезпечуватиме прокуратура Житомирської області.

  Довідково: за скоєний злочин передбачено покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework