За добу рятувальники вивільнили зі снігових заметів 5 транспортних засобів, серед них – рейсовий автобус і швидка

  4 березня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Медведиха Чуднівського району необхідна допомога у відбуксируванні маршрутного мікроавтобуса Mercedes Sprinter рейсу Іванопіль – Житомир, який забирав пасажирів на узбіччі дороги і, буксуючи, не зміг рушити далі. У салоні автобусу перебувало 8 пасажирів.

  По прибуттю до місця виклику бійці ДСНС за допомогою троса та пожежного автомобіля відбуксирували транспортний засіб на проїжджу частину дороги, де він зміг продовжити свій рух самостійно. Ніхто з пасажирів не постраждав.

  Трохи згодом, коростенські рятувальники вручну виштовхали зі снігової пастки автомобіль швидкої допомоги, який прямував за викликом і потрапив у сніговий замет на нерозчищеному подвір’ї перед багатоповерховими будинками. Аби хворому вчасно надати невідкладну допомогу, виклик було переадресовано іншій медичній бригаді.

  Ще один автомобіль швидкої медичної допомоги, що теж прямував на виклик, вивільнили зі снігового замету ружинські рятувальники. Пригода трапилася на полі, по дорозі до с. Вербівка Ружинського району. Аби не гаяти час та, зважаючи на снігові перемети, що могли ускладнити подальший рух медичного автомобіля, бійці ДСНС спочатку відвезли медичного фахівця на пожежній техніці на виклик. Він надав на місці хворому невідкладну допомогу, і оскільки той потребував подальшої госпіталізації, то рятувальники разом із ним повернулися до місця події. Після відбуксирування медичного автомобіля зі снігових переметів, хворого змогли доправити до лікарні.

  Ввечері, о 19:28, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Кошелівка Пулинського району потребує допомоги водій рейсового автобуса ПАЗ, який також на узбіччі забуксував у сніговому заметі з 15-ма пасажирами в салоні та не може продовжити свій рух самостійно. На місці пригоди особовий склад рятувальників у складі 3 чоловік за допомогою буксировочного тросу та пожежного автомобіля вилучили транспортний засіб зі снігового замету.

  Трохи згодом, о 22:05 чергове відділення черняхівських рятувальників залучалося до вивільнення зі снігового замету ще одного приватного мікроавтобуса Mercedes Sprinter з кількома людьми в салоні. Пригода трапилася поблизу смт Головино Черняхівського району. Через ожеледицю автівку викинуло на узбіччя та накренило на бік. На щастя обійшлося без потерпілих.

  Рятувальники звертаються до громадян з проханням у період негоди бути особливо обережними за кермом та утриматися від поїздок на власному транспорті за межі населених пунктів.

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Понедельник, 05/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework