Очищена вода з болота чи калюжі для війська

  Польські партнери презентували установку для очищення води від радіації, хімії та бруду.

   Про це повідомляють у 199 навчальному центр ДШВ. 

  Польська фірма «PARTNER SYSTENS», яка виготовляє установки, які потребує польська армія. Саме це устаткування, було випробувано в Чорнобильській зоні, разом з Еко-центром 13 березня 2018 року, була набрата вода з рідіоактивного струмка, 20 літрів хімічної води була пропущено через фільтри фірми «PARTNER SYSTENS», перевірили на радіоактивність і на хімію. По попереднім даним лабораторії Еко-центра, радіація зменшилась в 50 разів.

  Сама техніка не є для мети очищення усієї зони, а для того щоб показати, що вона все-таки щось робить. Чому? Тому, що коли створювали це устаткування, підприємство отримало сертификати "Аклапа" виробник військової техніки, "НАТО".

  Саме тому після випробувань в зоні Чорнобиля, ми вирішили допомогти МОУ, а саме бойовим частинам, тому було прийняте рішення звернутися в першу чергу саме до десантників – пряма мова, говорить містер Marek Siajczyk.

Польський військовий інститут інженерії написав звіт про те, установка для очищення води фірми «PARTNER SYSTENS», дійсно очищає воду від радіації та хімії. Завдяки цій установці воду можна пити не лише з річки, ай з болота, калюж і різних польових водойм. Установка повністю очищає воду від хімії, радіації і бруду.

  Виробництво складається з контейнерного типу, працює така станція на колесах, також виробляються мінімальні станції для забезпечення водою - взвод, роту. 

  Продуктивність такої станції 50 літрів в годину. За 4 години така станція накачає води на цілу роту.

 Ціна даної комплекту установки коштує близько 6000 тисяч доларів, разом з сонячною батареєю, фільтрами та джерелом живлення. Гарантійний термін використання даної установки можна сказати безкінечний.

  Мінімальна робота станції 1 година, за цей термін вона накачує 50 літрів води після чого потрібно їй доти 30 хвилин перерви. 

  При звичайній чистці води включається тільки 6 фільтрів, вони являються вугляними не залежно звідки ця вода чи з болота чи з річки.

  Заміна фільтрів здійснюється через 6000 тисяч літрів прокачаної води, фільтри саморегенеруються, в сильні морози бажано фільтра виймати з установки, тому, що вода яка в них знаходиться, замерзне.

  Нові фільтри не потрібно купувати особисто, їх можна замовити на фірмі «PARTNER SYSTENS», та після купівлі вони будуть зберігатися на складі частини яка їх закупила.

  Увімкути таку станцію можна від сонячної батареї та акумулятора, є перехідник до автомобіля, якщо взагалі немає живлення для цього є ручний насос. Установка працює від 9 до 40 вольт.

 

Последнее изменение Четверг, 15/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework