Житомиряни просять створити службу допомоги у надзвичайних ситуаціях

   Відповідне звернення з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради 17 березня цього року.

 

   «Прошу створити службу допомоги у надзвичайних ситуаціях.

   Коли людина потрапляє в ситуацію, з якою не може справитися самотужки і їй необхідна допомога.

  Наприклад, у п'ятницю, 16 березня, застрягли на машинах біля обласної дитячої лікарні. Звернулися до ДСНС. Нам відмовили. Сказали, що якби кота з дерева зняти, то без питань. А так можете там замерзнути нам до ... одного місця.

    В ТТУ сказали: «Вже вечір, ми не дамо допомогу».

   Зателефонували  далі в поліцію. А там у запитують: « У вас там всі живі? Ок. Чекайте». Ну вже чекаю хоча б дзвінок. При тому, що температура повітря становила -6º. П'ятеро людей мерзне. Бо вже закінчувалося пальне та промок одяг. Тобто виходить, що якщо ви не вмерли, то вам треба самим собі допомогти.

    Завдяки цій ситуації я зрозумів, що служби допомоги в м. Житомирі НЕМАЄ! Звертаюся особисто до Житомирського міського голови, інших його заступників і колег! Створіть хоча б відділ з телефоном, на який можна додзвонитися і відділ, куди людина піде вже і до когось зможе звернутися за допомогою, а також, де буде якась наявна техніка або щось таке інше», — йдеться в тексті петиції.

    Наразі звернення отримало 0,8% підписів від потрібної кількості. Нині збір підписів ще триває. Підтримати петицію можна тут.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework