В рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» стартував XXІV Всеукраїнський Фестиваль Дружин юних пожежних

  22 березня будинок культури в м. Овруч гостинно приймав у своїх стінах учасників та гостей районного етапу XXIV Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних, у якому взяли участь 6 команд загальноосвітніх навчальних закладів. Протягом 2 годин зал наповнювався чудовими мелодіями, шаленою енергією, позитивними емоціями та чарівними усмішками хлопців і дівчат.

   У багатьох виступах школярі продемонстрували небезпеку поводження із вогнем у лісі, розповіли про правильну поведінку на пожежі, безпечне поводження із побутовою технікою та при виявленні підозрілих предметів і отруйних речовин. За підсумками конкурсу ІІІ місце посіла – команда ДЮП Овруцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, наступну сходинку зайняла дружина юних пожежних ОНЗ «Овруцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1». Переможцем же районного етапу стала команда дружин юних пожежних Кирданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

  Проте на цьому свято не закінчувалося. На площі біля будинку культури рятувальники підготували справжнє шоу – усі бажаючі приміряли бойовий одяг вогнеборців та ознайомлювались з пожежно-рятувальною технікою і наявним оснащенням рятувальників. Окрім того, бійці ДСНС наглядно продемонстрували, як швидко та вправно можна розрізати металеву конструкцію механізованим інструментом та обладнанням. В свою чергу, працівники швидкої допомоги, які також долучились до проведення громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.», роз’яснювали та практично демонстрували присутнім надання першої медичної допомоги.

У ДСНС України у Житомирській області

 

Последнее изменение Четверг, 22/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework