Злочинців, які позбавили життя 92-річну бабусю за 7 тис грн, взято під варту

  Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами вчинення умисних вбивств, що сталися у Брусилівському та Новоград-Волинському районах.

   Під час досудового розслідування у ході розшукових (слідчих) дій, завдяки професійним оперативним заходам органів прокуратури та Головного управління Нацполіції в області обидва злочини розкриті.

  Установлено, що злочини скоїли раніше судимі особи.

  Наразі усім чотирьом повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за ч. 2, п.п. 6, 12, ст.115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів) КК України.

  За клопотанням, погодженим із процесуальним керівником, ухвалою суду підозрюваним обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою.

  Зокрема, йдеться про жорстоке вбивство 92-річної жительки, що сталося у ніч з 20 на 21 березня цього року у с. Ставище Брусилівського району. Злочинці, зламавши замок у дверях, проникли до помешкання літньої жінки та,  застосувавши фізичну силу, зв’язали їй мотузкою руки і закрили дихальні шляхи. Жорстоко розправившись над господаркою дому, забрали її пенсію – понад 7 тис грн.

  Інше вбивство, також з корисливих мотивів, скоїв місцевий житель у м. Новоград-Волинський. Після того, як він «з’ясував стосунки» із знайомими у помешканні, що по вул. Мануїльського, виявлено мертвим 56-річного власника будинку та його 54-річного двоюрідного брата.

  Наразі триває досудове розслідування, яке проводить Головне управління Нацполіції  в області.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Понедельник, 26/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework