Депутат райради: Рекордсмен по невиконанню рейсів це - ПП Іваницька Т.В, син якої радник мера з транспортних питань

  Як говорить гарна приказка, у нас з вами дві проблеми: дурні й дороги. То якщо з ямами, хоч якось «змагаються», то от з «дурнями» на дорогах ситуація вкрай важка.

 Перевізники, транспорт, ціни, валідатори, - житомиряни явно вже втомилися від цього набору слів. Нововведення та ноу-хау житомирських реформаторів у сфері транспорту, м’яко скажемо, не надто полегшили життя простим містянам.

  Перевізники вперто продовжують ігнорувати міську владу і черговий допис у Фейсбук депутати районної ради Романа Мусійчука, тому доказ.

«Офіційна статистика по виконанні рейсів приватними перевізниками міста (тих, які ще платять за Дозор і залишилися в системі Дозор, хоча напевне і вони скоро пошлють на*ер тей Дозор і тих реформаторів).
Реформи транспорту в місті йдуть шаленими темпами в місті Житомир. Що нам ці реформатори тільки не обіцяли й електробуси і китайський завод на базі ТТУ, 100 великих автобусів, штрафні санкції щоб карати недобросовісних перевізників, валідатори у кожну маршрутку і т.д...

  Ситуація по виконанню рейсів на маршрутах міста, яка була така й залишилася.

  Рекордсмен по невиконанню рейсів це - ПП Іваницька Т.В, син якої радник пана мера з транспортних питань.

  ПП Іваницька 19% виконаних рейсів зі 100% маршрут №25.

  ПП Іваницька 34% виконаних рейсів зі 100% маршрут № 8.

  Шановані мною депутати міської ради, ви не бажаєте заслухати звіт профільного зама за такий стан речей в транспорті? Не хочете запитати у нього чому він не виконує належним чином своїх обов'язків?», - написав Роман. 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework