ЖНАЕУ співпрацюватиме з провідними фінськими компаніями у сфері ландшафтного дизайну та лісового господарства

  У Житомирському національному агроекологічному університеті відбулась бізнес-зустріч голови Української асоціації молодих фермерів Дмитра Мічуріна та ректора ВНЗ Олега Скидана  з директором Nasto-Polar Rakennuspalvelut Oy, представником  провідних фінських компаній, що діють у сфері ландшафтного дизайну та лісового господарства «Viherpihalle Suomi Oy» Хейккі Весікалліо.

 

  Мета зустрічі  - обговорення можливостей трьохсторонньої співпраці організацій у ряді проектів, серед яких  - проект ЖНАЕУ щодо створення еколого-рекреаційного комплексу «Відродження», проект УАМФ щодо підготовки кадрів для сфери ландшафтного дизайну й лісового господарства, тощо.

  Результатом бесіди стало досягнення домовленостей  з озвучених питань та підписання меморандумів про співпрацю між зазначеними організаціями.

  Після бізнес-зустрічі спеціалісти УАМФ спільно з Хейккі Весікалліо  поспілкувалися із студентами Житомирського національного агроекологічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України та Луганського національного аграрного університету.

  За результатами співбесіди визначили  кращих студентів, які отримають можливість стажуватись у сферах лісового господарства та ландшафтного дизайну Фінляндії на базі «Nasto-Polar Rakennuspalvelut Oy» й «Viherpihalle Suomi Oy» у 2018-2019 рр.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework