Через трагедію у Кемерово, житомиряни просять провести позапланові перевірки в ТРЦ «Глобал.UA», у ЦУМі та «Торговому центрі»

  Подія, що трапилася в Кемерово (Росія) (ред. пожежа в торговому центрі «Зимняя вишня», в наслідок якої загинуло дуже багато людей), спонукала житомирян попросити владу про перевірку розважальних та торгових центрів міста. Відповідне звернення з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради.

 

  «У зв'язку з останніми подіями, які відбулися в місті Кемерово (Росія), де в ТРЦ "Зимняя Вишня", внаслідок халатності з боку працівників, які займаються перевіркою пожежної безпеки, загинуло більше 60 людей (за офіційними даними) та понад 360 (за неофіційними). Більш детальну інформацію можна знайти в мережі.

  Прошу не бути байдужими!», — зауважив автор Владислав Мушицький в тексті свого звернення, описуючи проблематику ситуації та просячи керівництво міста, владні структури перевірити розважальні та торговельні заклади в Житомирі на рахунок пожежної безпеки.

  Зауважимо, що за декілька днів петиція вже встигла набрати більшу частину від потрібної кількості підписів — 57,6%. Наразі триває збір підписів. Підтримати пропозицію можна тут.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework