Малинчани знайшли артснаряд під час підсіву озимини

  30 березня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила артилерійський снаряд часів минулих війн, виявлений поблизу с. Федорівка Малинського району.

  З’ясувалося, що вибухонебезпечний предмет знайшли напередодні на полі, під час весняно-польових робіт. Працівники на відкритій території підсіювали озимину. Поки вони чекали заправки трактора, один із чоловіків помітив у землі боєприпас. Фахівці ДСНС, які прибули на місце події, ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд часів минулих війн, калібром 152 мм.

  Шановні громадяни! У зв’язку з потеплінням та наближенням Великодніх свят мешканці області почнуть активно прибирати присадибні ділянки, у тому числі й кладовища. Боєприпаси, які довгий час пролежали у землі, через впливи на них природних факторів можуть піднятися на поверхню. Тому рятувальники наголошують, що у разі виявлення таких предметів, ні в якому разі не торкайтеся їх, тим паче не намагайтеся пересувати. Одразу телефонуйте за номерами екстрених служб «101» або «102». По можливості обгородіть місце знаходження і не допускайте туди громадян.

 

У ДСНС України у Житомирській області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework