Житомирські рятувальники перевірили на предмет пожежної безпеки ТЦ «Ярмарок»

   На виконання доручення Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана працівники ДСНС розпочали позапланові перевірки стану пожежної безпеки об'єктів з масовим перебуванням людей в області: торгівельних підприємств, культурно-видовищних та закладів дозвілля, дошкільних та загальноосвітніх навчальних установ, а також закладів охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням.

   31 березня перевіряючі з інспекцією завітали до одного з найбільших торгівельних центрів міста Житомира – «Ярмарок». При огляді приміщень інспектори особливу увагу приділили працездатності систем протипожежного захисту. В перевіреному закладі дані системи знаходяться у справному стані, їх обслуговування проводиться у встановлені терміни. Окремо фахівці ДСНС зосередили увагу на стані утримання евакуаційних шляхів і виходів, комплектності пожежних кранів, перевірили наявність та справність первинних засобів пожежогасіння. Як зазначила керуюча торгівельним закладом Ірина Держанівська, в центрі є чотири евакуаційні виходи, які ведуть на вуличні сходи, усі вони доступні для евакуації. «У нас правила пожежної безпеки завжди були досить суворі. Персонал додатково проінструктований на предмет протипожежної безпеки. Ми не боїмося перевірок і повністю до них готові. На мою думку, якщо приміщення відповідає всім вимогам, які висувають перевіряючі, то проблем просто не повинно виникнути » - зазначила Ірина Держанівська.

IMG 2

  Водночас, фахівці ДСНС спільно з керівництвом закладу перевірили справність підземного пожежного гідранту, розташованого поблизу торгівельного центру. Також оглянули під'їзні шляхи, цілісність корпусу, відсутність в ньому протікання і тріщин, що ведуть до руйнування конструкцій. В ході перевірки з’ясувалося, що у водопровідній мережі забезпечений достатній тиск для забору води на гасіння пожежі, обладнання для спуску води в гідранті також виявилося справним.Наразі фахівцями ДСНС перевірено ще два об’єкти з масовим перебуванням людей: торгівельний центр «Квадрат» в м. Овруч та Молодіжний центр в м. Новоград-Волинський.

IMG 4

   Перевірки стану пожежної безпеки культурно-видовищних закладів області тривають й надалі, їх результати оприлюднюватимуться щотижня на офіційному сайті Управління ДСНС у Житомирські області.

IMG 5

IMG 6

IMG 6

IMG 6

IMG 6

IMG 6

IMG 6

IMG 6

IMG 6

У ДСНС України в Житомирській області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework