Ігор Гундич: 10 років гарантії мають давати підрядники на капітальні ремонти доріг

  10 років гарантії на капітальний ремонт доріг та 5 років на поточний середній ремонт мають давати підрядники, які хочуть працювати у Житомирській області.

  Таке доручення дав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

  Про це він повідомив у прямому ефірі на каналі СК1, передає прес-служба ОДА.

  «Потрібно розуміти, що 615 млн грн, які нам дали на місцеві дороги, не достатньо, але ми намагатимемося максимально правильно розподіляти кошти, щоб зробити якомога більше. Я дав доручення – 10 років гарантії мають давати підрядники, які роблять капітальні ремонти, поточний середній ремонт – 5 років. Це буде обов’язкова умова у тендерах, які проводитимуться в області», – наголосив Ігор Гундич.

  За його словами, підрядники, які робили ремонти доріг у минулому році, теж нестимуть відповідальність за неякісну роботу.

  «Коли ми формували бюджет, передбачили 400 тисяч гривень на експертизу доріг, які будували у минулому році. У квітні обов’язково проведемо таку експертизу, і ті будівельники, які погано зробили дороги, будуть або доробляти, або переробляти. Це я гарантую», – зазначив керівник області.

  Також Ігор Гундич додав, що в на Житомирщині вже провели тендер на експлуатаційне обслуговування, ямкові і поточні ремонти доріг, тому у квітні розпочнуться ямкові ремонти на найбільш аварійних ділянках.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework