Готель, ресторани, офіси, багатоповерхівки: де в Житомирі планують масштабне будівництво?

   У Житомирі в межах вулиць Грушевського, Східної та Транспортної планується масштабне будівництво багатоповерхівок, ресторану, офісу та готелю. 

   Як стало відомо від користувачів форуму Skyscrapercity — одного з найбільших у світі веб-порталів, пов'язаних з будівництвом, кілька днів тому, 2 квітня, в департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради вже навіть почали обговорення детального плану забудови.

  Ось про що написав користувач форуму semen_fedotov:

  «Мій добрий знайомий сьогодні відвідав громадські обговорення щодо трьох детальних планів — навколо Глобала, на Саєнка та на Домбровського. На жаль, документація по Домбровського ще не була готова, тому обговорення цього моменту будуть наступного разу, на наступних громадських слуханнях.

  Петроград (Саєнка). Детальний план розробляється в зв'язку зі зміною цільового призначення ділянки, тому ніяких добудов чи реконструкцій там не буде.

 А тепер найцікавіше — Грушевського/Транспортна. Біля автовокзалу планується збудувати офісно-готельний комплекс (якщо дивитись на карту, то трохи лівіше від будівлі). Біля будівлі кінофонду на Грушевського (100-ий будинок) проектуються 4 12-поверхові будівлі. На розі вулиць Грушевського та Транспортної буде розташований ресторан, а також три 14-поверхові будинки. Як бачимо, плани грандіозні, та чи буде це насправді?

   І наостанок — фото проекту. 1 — існуючий стан, 2 — проект, 3 та 4 — візуалізації».

проект 1

проект 2проект 3
 

 

 

Последнее изменение Среда, 04/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework