×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Правоохоронці вчили Житомирян ходити по «зебрі»

Не протоколом, а словом узялися виховувати піших учасників дорожнього руху ДАІшники на Житомирщині. Такі заходи зумовлені проведенням профілактичної роботи, спрямованої на попередження дорожньо-транспортного травматизму на автошляхах.

Про це повідомляють у УДАІ УМВС.

– У поточному році саме з вини пішоходів у регіоні зафіксовано 83 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 24 людини загинуло та ще 65 отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, - каже керівник обласного управління ДАІ Володимир Гриб. – Основна причина цих ДТП – низький рівень дисципліни пішоходів.

У тому, що піші учасники дорожнього руху відверто ігнорують чинні Правила та власну безпеку, разом з ДАІшниками мали змогу впевнитися і представники засобів масової інформації, які приєдналися до проведення профілактичних заходів, зокрема, у м.Житомирі.

На одному з великих та складних перехресть обласного центру вартові дорожнього порядку серед проїзної частини фактично упіймали пенсіонерку, яка неквапно перетинала дорогу поза межами пішохідного переходу, не зважаючи на сигнали водіїв транспортних засобів. Пішохода ДАІшники повернули на тротуар та чемно пояснили, чим може обернутися нехтування власною безпекою, а також вказали місце, де розташована «зебра».

Таку ж бесіду було проведено ще з десятком дорослих пішоходів лише за годину профілактичних заходів.

Правоохоронці зазначають, що не найкращим прикладом дорослих користуються і школярі, що, безперечно, подвоює ризик небезпеки виникнення аварійної ситуації. З дітьми, яких виловлювали посеред дороги, інспектори ДАІ говорили довго, закликаючи до дисципліни і пообіцявши невдовзі завітати і до їхнього навчального закладу з уроками безпечної поведінки на дорозі.

n1411141522 1

n1411141522 2

n1411141522 3

n1411141522

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework