Посеред скверу в центрі Житомира «відпочиває» безхатченко зі спущеними штанами. ФОТО

   Саме так. І, як би це не звучало, але історія з житомирськими безхатченками знову повторюється. Як тільки надворі стало по-весняному тепло, в сквері по вулиці Лятошинського в Житомирі, що поряд з Житнім ринком та торговим центром, активізувалися безпритульні люди.

     Дуже вже вони люблять це місце, де, до речі, часто дуже людно, гуляють батьки з маленькими дітками, а також  школярі та молодь. Вчора, 10 квітня, на своїй сторінці у Фейсбук користувач Максим Рудницький розмістив фото, на яких видно, як один з безхатченків "відпочиває" у цьому сквері зі спущеними штанами і без білизни. І, що ще більш дивно, ніхто не підійшов зробити йому зауваження. Ось, що зазначив житомирянин у своєму дописі:

«10.04.2018, город Житомир, сквер на Лятошинского. Оживлённый день. Все лавочки заняты. В сторонке лежит чувак с голой попой. Это никого не смущает, все толерантны и довольны. Ни возмущений, ни замечаний. Европа».

сквер 1

сквер 1

сквер 1

сквер 1

сквер 1

    Ось як коментують користувачі цю історію:

сквер 6

сквер 6

сквер 6

сквер 6

    Більше думок можна прочитати під самим дописом Максима Рудницького.

   Варто зауважити, що подібні ситуації, як не прикро це визнавати, для нашого суспільства, зокрема й у Житомирі, — не рідкість. Тут можна по-різному ставитися до таких випадків, по-різному коментувати та висловлюватися з цього приводу. Головне, що поки ніяких змін не відбувається. Як і в попередні рази, всі все розуміють, але, чомусь, керівництво міста, владні структури та відповідні інстанції  не спішать вирішувати цю проблему з безхатченками, сподіваючись, очевидно, що вона якось сама чарівним, магічним чином вирішиться.

   До речі, доля самого скверу теж поки не визначена. Достеменно не відомо, чи будуть проводити його реконструкцію, чи все ж територія піде під забудову. Минулого року також багато розмов велося з цього приводу, у тому числі й на рівні керівництва міста, у Житомирській міській раді. Але все лишилося на рівні припущень, розмов. Тож наразі в історії зі сквером стоїть три крапки.  

   Проходячи сьогодні, 11 квітня, цим місцем, кореспондент нашого сайту зробив ось ці світлини. На них теж видно, як одні люди лежать і "відпочивають" на землі, а інший чоловік ніжиться на сонечку, лежачи на лавці. Ми, звичайно ж, не беремося говорити, що всі вони безхатьки, але такий варіант все ж можна припустити...

сквер 10

сквер 11

сквер 12

сквер 13

сквер 13

сквер 14

сквер 15

сквер 16

 

Последнее изменение Четверг, 12/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework