У баранівських лісівників – незвичайні гості

  Приємний сюрприз чекав на працівників Баранівського лісгоспу одного ранку минулого тижня: на водоймі, що поблизу адміністративної будівлі лісгоспу, оселилася пара лебедів.

 

  Новина швидко поширилися в стінах адмінприміщення і за кілька годин кожен із спеціалістів шукав вільної хвилини, щоб або помилуватися білими красенями через вікно, або й підійти до водойми.

  Тепер і ті спеціалісти, котрі йшли на роботу з іншого боку вулиці, – змінили свій маршрут і обов’язково перед початком робочого дня та по його закінченню поспішають до озерця.

  Варто сказати, що відвідувачів у цієї благородної пари не бракує – місцеві мешканці також ідуть до водяного плеса любуватися білосніжними пернатими.

  Спеціалісти-мисливствознавці ж радять не турбувати птахів аж надто та чим і в яких випадках можна підгодовувати їх, аби не зашкодити. 

  «Нам вкрай приємно, що такі красені облюбували саме цю водойму біля садиби лісгоспу, - ділиться враженнями головний економіст підприємства Олена Стецюкю - Дивишся на них – і дивуєшся, наскільки гармонійним та досконалим може бути все в природі. Так хочеться, щоб і в нашому житті було так…»

  Як би там не було, а баранівські лісівники вірять: це добрий знак, і такі сусіди віщують гарні позитивні зміни, як для Баранівського лісгоспу, так і для всієї лісової галузі держави.

n 12041811 1

Віктор Мірошніченко, головний лісничий Баранівського лісгоспу

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework