Викладач ЖНАЕУ приєдналася до організації та проведення фестивалю «Space Day»

  На базі  КПНЗ «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради  протягом 12-14 квітня  проходив обласний фестиваль «SPACE DAY», присвячений Всесвітньому дню авіації та космонавтики.

 

  У заході  взяли участь представники Житомирського музею космонавтики ім. С. П. Корольова,  Житомирського національного агроекологічного університету, Житомирського державного технологічного університету, Житомирського військового інституту ім.. С.П. Корольова, Житомирського державного університету ім. Івана Франка, Житомирського коледжу культури і мистецтва ім. Івана Огієнка та інших установ і організацій.

  У рамках фестивалю доценто кафедри біоресурсів, аквакультури та природничих наук ЖНАЕУ Світлана Матковська надавала консультативну та практичну допомогу при створенні екозони у вигляді альпійської гірки під назвою «Квіти - зорі на Землі».

  Учасники фестивалю привезли посадковий матеріал для створення альпійської гірки з усіх куточків Житомирської області, та  взяли активну участь при посадці рослин.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework