Підозрюваного у вбивстві власної дружини Святослава Козака триматимуть під вартою ще, як мінімум, до 18 травня

  16 квітня у Бердичівському міськрайонному суді розглянули клопотання слідчого місцевого відділення поліції стосовно продовження дії запобіжного заходу Святославу Козаку, котрий підозрюється у вбивстві власної дружини.

   Нагадаємо: за версією слідства, під час сварки, що сталася у січні цього року, підозрюваний задушив дружину Юлію, і на час розслідування справи, був взятий під варту, - про це йдеться у сюжеті Телеканалу ВІК.

  Як повідомляє прес-служба суду, обґрунтовуючи необхідність продовження тримання чоловіка за ґратами, обвинувачі вказали на те, що ризики, передбачені кримінально-процесуальним кодексом, не зникли: на їхнє переконання, Козак, котрий підозрюється у скоєнні особливо тяжкого злочину, аби уникнути відповідальності, може незаконно впливати на свідків та отримає можливість для переховування від органів досудового розслідування та суду. Окрім того, інформують у прес-службі, «слідчий послався на неможливість закінчити слідство до завершення дії попередньої ухвали про обрання запобіжного заходу підозрюваному через необхідність проведення ряду експертиз та інших слідчих дій». У свою чергу сторона захисту та сам Козак у вирішенні даного питання поклалися на розсуд суду.

  Який у результаті задовольнив клопотання слідчого: дію запобіжного заходу продовжили – підозрюваного у вбивстві триматимуть під вартою ще, як мінімум, до 18 травня. Ухвала слідчого судді, звертають увагу у прес-службі, може бути оскаржена протягом п’яти днів із дня її оголошення шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Апеляційного суду Житомирської області.

 

Последнее изменение Пятница, 20/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework