Ошукані селяни вийшли на протест під стіни молокозаводу

  24 квіт­ня, по­над 200 лю­дей із Жи­то­мирсь­кої та Хмель­ницької об­ластей про­тес­ту­ють під сті­на­ми «Ста­ро­кос­тянти­нівсь­ко­го мо­лоч­но­го за­во­ду», який вхо­дить в струк­ту­ру «Укр­про­дукт Груп».

   Ошу­ка­ні се­ля­ни ви­ма­га­ють спла­ти­ти бор­ги за мо­ло­ко, що пос­та­ча­ло­ся на під­при­ємс­тво про­тя­гом сер­пня–жов­тня 2017 ро­ку. За­галь­ний борг скла­дає 22,8 млн грн.  Поп­ри нес­при­ят­ли­ві по­год­ні умо­ви се­ля­ни, чле­ни «Пер­шо­го на­ці­ональ­но­го аг­рар­но­го ко­опе­ра­ти­ву», зіб­ра­ли­ся під по­туж­ностя­ми мо­ло­ко­за­во­ду, - повідомляє denzadnem.com.ua.

n 26041814 1

  Во­ни три­ма­ють пла­ка­ти та ви­ма­га­ють по­вер­ну­ти чес­но за­роб­ле­ні гро­ші.

n 26041814 1  — Я маю дві ко­ро­ви та дві те­ли­ці, — го­во­рить од­на з учас­ниць про­тес­ту. — А лю­ди три­ма­ють по 5–6 ко­рів, щоб на­до­їти цього мо­ло­ка, зда­ти та за­ро­би­ти якісь кош­ти.

  — Ми сто­яти­ме­мо до­ти, по­ки нам не по­вер­нуть кош­ти, — роз­по­ві­дає пред­став­ник мі­тин­гу­валь­ни­ків Ма­рія.

n 26041814 1

  До про­тес­ту­ючих ви­хо­див один із пред­став­ни­ків мо­ло­ко­за­во­ду.

  — Він зміг по­ка­за­ти ли­ше до­ку­мен­ти, що мо­ло­ко не пос­та­ча­єть­ся на під­при­ємс­тво з лис­то­па­да 2017-го, — роз­по­ві­дає да­лі Ма­рія. — Ми дій­сно з лис­то­па­да не зда­ємо, ос­кіль­ки за по­пе­ред­ні 3 міс­ці во­ни не роз­ра­ху­ва­ли­ся. Ад­же в сер­пні, ве­рес­ні та жов­тні все мо­ло­ко ми зда­ва­ли ви­нят­ко­во на цей за­вод.

n 26041814 1

  Та­кож 24 квітняГос­по­дарсь­кий суд Хмель­ницької об­ласті роз­гля­дає по­зов до «Ста­ро­кос­тянти­нівсь­ко­го мо­лоч­но­го за­во­ду». По­зи­ва­чем у спра­ві вис­ту­пає Пер­ший на­ці­ональ­ний аг­рарний ко­опе­ра­тив (ПНАК), до скла­ду яко­го вхо­дить май­же 26 тис. гос­по­дарств.

n 26041814 1

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework