×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ігри Нескорених: Мріяв про миротворчу місію в Косово, але потрапив до 30-ої бригади

  Підписуючи контракт у 2012 році, Євген Поплавський мріяв про миротворчу місію в Косово, але потрапив до 30-ої окремої Новоград-Волинської Рівненської механізована бригада. 

 

  Степанівка, Савур-Могила, Петровське, Боково-Платове, Красний Луч, Красна Поляна, Дебальцево, Світлодарськ – бригада Євгена побувала в усіх найзапекліших точках Сходу України. Під час одного з боїв біля біля селища Луганське на Донеччині він був тяжко поранений в голову - сколоково-проникаюче поранення. Євген пережив тривале лікування, штучну кому, але вжив попри усі прогнози лікарів. Зараз Євген готується до Національних Ігор Нескорених, які відбудуться у травні цього року.

  Євген Поплавський отримав важке поранення у голову під Дебальцевим. Він переніс кілька операцій на голові, пережив штучну кому. Боєць родом із села Прилуки Овруцького району Житомирської області.

  У 2018 році Ігри Нескорених будуть проведені 20-27 жовтня у Сіднеї, Австралія.

  Події цьогорічних Ігор Нескорених охоплять весь Сідней — від Олімпійського парку до порту Сідней-Харбор. Олімпійський парк, який був повністю оновлений до Олімпіади 2000 року, об’єднує одразу декілька майданчиків та стане центральним місцем проведення Ігор Нескорених 2018 року. Живописний сіднейський порт Сідней- Харбор стане відправною точкою регати, а також прийматиме учасників велосипедних перегонів.

   Цього року у Іграх Нескорених приймає участь 18 націй - до країн учасниць Ігор Нескорених доєдналась Польща. Таким чином, у Іграх приймає участь: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США.
  

    Країни-учасниці Ігор Нескорених 2018 року прийматимуть участь у таких дисциплінах: стрільба з луку, атлетика, веслування на тренажерах, екстремальне керування від Jaguar Land Rover, пауерліфтинг, велоспорт на шосе, регата, вітрильний спорт, волейбол сидячи, плавання, баскетбол у візках, регбі у візках.

n 04051811

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework