Безпека руху чи власні забаганки чиновників міської ради?

   Про дорожній рух в Житомирі, розмітки на дорогах, світлофори, порушення правил дорожнього руху, а також роботу комунальників та дорожників можна говорити довго, оскільки до останніх є чимало запитань і не менше претензій.

 

   Вкотре заговорити про житомирські дороги, розмітки на шляхах у місті нас спонукав допис житомирянина, користувача Фейсбук Жека Жека, котрий на своїй сторінці написав:  

   «Горе от ума или городская власть без ума?!

   Нашему меру пора бы задуматься проверять своих замов на психическое здоровье и провести тесты IQ. Особенно новатора-валидатора Ткачука».

  И кстати, приглашаю этого му***ка-новатора прогуляются по пешеходным переходам на Корбутовке. На них, в течении недели, произошло 4 ДТП за неделю. А это нохваторская сопля доказывает о нецелесообразности установки светофора.

   P.S.: «Чтобы не было предположений от различных умников и защитников. Разметку и не собираются заканчивать, в таком состоянии она уже 3 ий день. Половину сделали, а дальше..», — задається питаннями, автор цієї публікації.

Розмітка 1

Розмітка 2

Розмітка 3

   Ми вже навіть оминаємо в цьому матеріалі жахливий стан шляхів як у Житомирі, так і в області загалом. Мова йде про добросовісне, професійне виконання своїх обов'язків і елементарно про те, що почате варто завершувати до кінця. Інакше ми й надалі нарікатимемо на безлад, хаос, свавілля, корумпованість, які панують у владних структурах. Вкотре не втомимося наголошувати, що варто починати зміни з себе, тоді й довкілля, середовище, що нас оточує теж зазнаватиме змін на краще, поступово трансформуватиметься у ту форму, яким ми хочемо бачити світ та оточення довкола нас.

   А житомирянин Андрій Близнюк на своїй сторінці у Фейсбук написав про це один цікавий випадок незрозумілої у досить незвичному місці появи дорожньої розмітки: «Надзвичайно дивна розмітка пішохідного переходу з'явилась сьогодні, 7 травня, на тротуарі, біля міської прокуратури».

Розмітка 6

   У  свою чергу заступник Житомирського міського голови з питань транспорту Дмитро Ткачук у коментарі до публікації Адндрія Близнюка пояснив: "Це місце заїзду - точка пересікання автомобільного і транспортного потоку, тому, по-правильному, мало б бути відповідно промарковано.

   Колись не було, бо наносили по накатаній з року в рік. В минулому році ми замовили паспорти вулиці, які розроблені проектантами у відповідності до вимог і стандартів, і по правильному має бути. Ну от намагаємось робити так як треба. Скажу більше, згідно паспортів у нас на вулицях не вистачає майже половини дорожніх знаків, які повинні були б бути". 

  Звернемо увагу і на ще один інцидент. На своїй сторінці у Фейсбук житомирська громадська діячка громадська Ірина Коцюба написала: «Сергей СухомлинРуслан Годований, на вулиці Чехова розміщено 2 лежачих поліцейських на відрізку 5 м, а біля шкільних закладів нуль. Безпека руху чи власні забаганки чиновників міської ради?
Сергій Іванович, про що ще можна розмовляти, якщо зам не на своєму місці...Транспорт та рух - це не валідатори!».

Розмітка 4

Розмітка 5   Оскільки теми безпеки, дороги, правил дорожнього руху поєднуються між собою, ми просто не могли звернути на них увагу.  

   Можна по-різному ставитися до великої кількості проблем, які існують в Житомирі, до роботи комунальних підприємств, чиновників, владних структур та різних інстанцій. Але головне — те, що кожен повинен сумлінно ставитися до своїх обов'язків, виконувати свою роботу не для «галочки» і відбувати «повинність», наприклад, з 9:00 до 18:00, а, перш за все, дбати про те, щоб за цю роботу не було соромно, про те, яку користь вона принесе суспільству і чи не нашкодить іншим...  

 

Последнее изменение Понедельник, 07/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework