Житомирська ОДА спільно з Нацполіцією та Укртрансбезпекою виявили нелегальних перевізників

  На Житомирщині виявили факт нелегальних пасажирських перевезень за маршрутом № 102 Житомир­ – Довжик під час операції «Нелегальний перевізник».

 

  Перевірили маршрут 5 травня, працівники управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА спільно з працівниками Нацполіції та Укртрансбезпеки, - повідомляє прес-служба ОДА.

  Із перевізником ФОП Дорогов І.Ю., який обслуговував цей маршрут, Житомирська ОДА, як замовник послуг, розірвала договір на перевезення пасажирів ще у серпні 2017 року за неналежне забезпечення обслуговування маршруту. Після цього, перевізник подав заяву до суду, але програв справу.

  Незважаючи на це, ФОП Дорогов І.Ю. і надалі перевозив пасажирів, що є порушенням.

  Операція «Нелегальний перевізник» пройшла успішно – за маршрутом № 102 виявили транспортні засоби, які без договорів перевозили пасажирів. Працівники Нацполіції зафіксували правопорушення, а представник Укртрансбезпеки виписав штрафи за адміністративне правоворушення.

  Далі Нацполіція перевірятиме компанію, яка надавала дозвіл транспорту перед виїздом на маршрут без договору на перевезення пасажирів.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework