Сергій Янушевич: «Підготували нову машину, для роботи. Основне завдання —прибирання урн, та невеликого сміття на центральних вулицях». ФОТО

    Про це розповіли на сторінці спільноти комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради.

 

     Підготували нову машину, для роботи по місту. Основне завдання - прибирання урн, та невеликого сміття на центральних вулицях, а саме Михайлівський, Театральній, Київський, та В.Бердичівський.

   Графік роботи: у ранішній та вечірній час, коли найбільша кількість сміття збирається в урнах (взагалі, в планах найближчим часом замінити урни на більш сучасні та презентабельні).

    Чому, саме трицикл?.. Ми вважаємо, що це - оптимальний варіант для центра міста (самоскид-трицикл бере до кузова 2 куб.м., вантажопідйомність до 1 т, маневрений та економічний (5-7л/100 км)), що значно економніше, доцільніше та презентабельніше, у порівнянні із радянськими ЗіЛами та ГаЗонами..

   Машинка вже вийшла в місто, на День Європи! Сподіваюсь, що це - перша ластівка, для заміни старого парку автомобілів, на нову компактну, та сучасну техніку», — зазначили в дописі спільноті.

ЖУАШ 2

ЖУАШ 3

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework