Житомирська місцева прокуратури попередила вибуття з комунальної власності 5 ділянок землі вартістю майже один мільйон гривень

  Заявлений Житомирською місцевою прокуратурою позов про скасування неправомірного рішення Новогуйвинської селищної ради щодо надання у власність п’ятьом особам земельних ділянок загальною площею 0,75 га Житомирським районним судом задоволено у повному обсязі.

   Відтак, п’ять земельних ділянок вартістю майже 1 млн грн, розташованих на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, повернуто до комунальної власності.

  Йдеться про те, що у квітні 2017 року Новогуйвинська селищна рада прийняла неправомірне рішення про затвердження проектів землеустрою та передачу у власність приватним особам п’яти земельних ділянок для спорудження житлових будинків.

  Однак, землю передано з порушенням вимог чинного законодавства, всупереч імперативній забороні на передачу у власність чи користування фізичним або юридичним особам для містобудівних потреб, без затвердженого плану зонування чи детального плану території.

  Місцевою прокуратурою вжито заходів представницького характеру та повернуто землю до комунальної власності місцевої територіальної громади.

 

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Среда, 23/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework