Житомирський прикордонний загін зустрічає військовослужбовців – строковиків

  Сьогодні в Житомирський прикордонний загін для подальшого проходження служби прибуло нове поповнення військовослужбовців – строковиків.

   Хлопці приїхали на Житомирщину з Черкащини, де в Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби України імені генерал-майора Ігоря Момота склали Військову присягу та пройшли місячний загальновійськовий курс підготовки.

  В урочистій обстановці під час шикування особового складу начальник Житомирського прикордонного загону підполковник Богдан Коваль представив молодих прикордонників персоналу загону, привітав строковиків з прибуттям до органу охорони державного кордону та побажав їм завзятості та натхнення в опануванні навиків прикордонної служби;  «Упевнений, що  ви станете взірцем гідності й честі, відданості своєму обов'язку та впишете нові сторінки у славну історію нашого прикордонного відомства. Ви повинні розуміти та повсякчасно пам’ятати, що вам надано право стояти на варті своєї землі» - зазначив він.

  Після ознайомлення новоприбулих військовослужбовців з структурою і керівним складом прикордонного загону, особливостями несення служби на північних рубежах нашої держави хлопців буде направлено до підрозділів охорони кордону де вони і будуть безпосередньо проходити службу.

 

Последнее изменение Среда, 23/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework