×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Луганщину відправлено другу партію гуманітарної допомоги

Другу, 30-тонну фуру гуманітарної допомоги, як і обіцяв голова облдержадміністрації Сергій Машковський, Житомирщина відправила на Луганщину вчора, 18 листопада 2014 року.

У планах керівництва області – благодійне відправлення на Луганщину й автомобіля для швидкої допомоги, пункт якої був розгромлений бойовиками, а також виділення із обласного бюджету коштів на відбудову об’єктів, підшефних області, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

n1911141597

Нагадаємо, під час робочого візиту в м. Попасна (Луганська обл.), що за декілька кілометрів від території, контрольованої бойовиками, голова облдержадміністрації Сергій Машковський особисто оглянув розгромлені школу та дитячий садочок, роботу яких до Нового року планує відновити Житомирщина. У цих закладах зруйновані вікна, дах та частково стіни. Наша область також допоможе Луганщині будівельними матеріалами для відновлення основних соціальних об’єктів.

n1911141597 1

«Я докладатиму всіх зусиль, аби якомога раніше діти змогли відвідувати садочки і школи, за відновлення роботи яких взялася Житомирська область. Тільки разом, допомагаючи один одному у скрутну хвилину, ми можемо стати єдиною і незалежною країною», – підкреслив після візиту на Луганщину Сергій Машковський.

n1911141597 2

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Среда, 19/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework