×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У бійців угруповання «Полісся» є все необхідне, але у Херсоні закликають допомогти землякам деревиною

Андрій Путілов звернувся до голови Житомирської облдержадміністрації, чиї земляки зараз несуть службу на Херсонщині, з листом, в якому пропонує розділити зобов'язання щодо забезпечення дровами військових.

Про це повідомляється на офіційному сайті Херсонської обласної державної адміністрації.

n1911141603

Нещодавно для зміцнення обороноздатності держави, на кордон Херсонської області з Кримом передислокована житомирське оперативне мобільне угруповання «Полісся». Також, на Херсонщині знаходяться більше тисячі співробітників Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України, багато з яких приїхали зі своїми сім'ями.

Для укріплення територій, облаштування в зимовий період та опалення військовослужбовцям необхідний значний обсяг деревини.

Однак, незважаючи на організовані обласною державною адміністрацією регулярні поставки, допомогу волонтерів та громадських організацій, лісоматеріалів і дров для забезпечення потреб військових не вистачає.

Крім того, під виглядом забезпечення військовослужбовців дровами недобросовісні громадяни займаються незаконною вирубкою херсонських лісів, а деревину використовують у своїх цілях.

У зв'язку з цим, Андрій Путілов запропонував голові Житомирської облдержадміністрації допомогти своїм військовим деревиною, дровами. «Сподіваємося, що співпраця між Херсонською та Житомирською областями підвищить рівень матеріально-технічного забезпечення солдатів і дозволить їм відчути турботу сімей та допомогу земляків», - йдеться в офіційному листі.

Загалом, військовослужбовці, що захищають кордони, мають все необхідне. Як повідомлялося раніше, військові забезпечені їжею, теплим одягом, засобами гігієни.

Крім того, для зимівлі прикордонникам видані спеціально побутові вагончики. Військова частина у с. Новоолексіївка обладнана чотирма вагончиками, які виділила «Укрзалізниця», а херсонському батальйону територіальної оборони таких вагончиків виділено 10.

n1911141603 1

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework