Окрім відпрацювання викликів 102, патрульні поліцейські виявляють нетверезих водіїв

  В ніч з 30 на 31 травня, попри значну кількість повідомлень, що надходять спецлінії 102, патрульні виявили трьох водіїв, котрі керували транспортними засобами з ознаками алкогольного сп’яніння.

 

  Відповідно до встановленого порядку, якщо у патрульного поліцейського виникла підозра, що громадянин керував транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння, він зобов’язаний запропонувати водієві пройти перевірку на місці за допомогою приладу «Драгер» або доставити громадянина до спеціалізованого медичного закладу для здачі аналізів. У випадках, коли водій відмовляється від проходження огляду, поліцейський в присутності двох свідків фіксує факт відмови у протоколі про адміністративне правопорушення, котрий в свою чергу направляється до суду для прийняття рішення, - повідомляють в патрульній поліції Житомирської області. 

  Як наслідок, незважаючи на значні санкції, водії Daewoo Nexia, ВАЗ 2104 та моторолера Hurricane відмовились від проходження процедури освідування в присутності двох свідків на місці, після чого патрульні вилучили водійські посвідчення та оформили необхідні адміністративні матеріали, котрі будуть передані до суду.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework