Автомобілі, експертний огляд та іспит з ПДР: діти відвідали сервісний центр МВС у Житомирі

  Як реєструють автомобілі, які бувають номерні знаки, як оглядають авто експерти і куди дивляться, щоб виявити підробку та як складають іспити з ПДР? Про це та багато іншого розповідали дітлахам під час екскурсії до сервісного центру МВС у Житомирі.

   У середу, 6 червня до територіального сервісного центру МВС № 1841 завітали вихованці Обласного притулку для дітей ЖОД.

   Співробітник Експертної служби МВС не лише розповів дітям, що таке експертний огляд, а й показав, як він проводиться і на що звертають увагу експерти при огляді та дослідженні авто.

  А от як працює безпосередньо сервісний центр, як реєструють автомобілі та як складають іспити з правил дорожнього руху – дітлахам розповіли керівник регіонального сервісного центру Віктор Білецький і начальник ТСЦ МВС № 1841 Юрій Опанащук.

  Більше того – майбутні водії змогли подивитися, як проходять практичний іспит з ПДР, дізналися усі нюанси отримання посвідчення водія вперше та ознайомилися з різновидами номерних знаків.

 Завершилася зустріч вікториною, у ході якої дітлахи продемонстрували свої знання з ПДР. На прощання гості отримали подарунки від сервісного центру МВС – тематичні атласи та фрукти, які передали у притулок.

 

Последнее изменение Пятница, 08/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework