Місце, де «б'ється серце Житомира», перетворилося на «найбільшу барну стійку міста». ФОТО

     Не дарма це місце житомиряни охрестили ділянку шляху на Замковій Горі, майже в самому центрі міста, «найбільшою барною стійкою» в Житомирі.

    Люди, які проходять вранці цією дорогою і бачать, як на парапеті, зокрема й біля костелу святої Софії в Житомирі, постійно валяються гори сміття, серед яких і купа пляшок. Отож, це дійсно змушує задумуватися над тим, що для людей ці місця перетворюються на барну стійку. Принаймні, такі асоціації виникають, коли бачиш усю ту малоприємну картину.

    Зокрема, порушити цю тему нас спонукали самі житомиряни, які оприлюднюють світлини «найбільшої барної стійки в місті». Фото опублікував користувач «Андрей Гримашевич» на сторінці спільноти "О!Житомир!" у Фейсбук.  

    «И так щоранку у самому центрі міста, за будинком Правосуддя!», — зазначив житомирянин у тексті допису, підписуючи світлини та відео, яке він додав до публікації. Для перегляду відео варто перейти за посиланням на сам пост.

     А нині ж пропонуємо переглянути фото та подивитися, який вигляд має «найбільша барна стійка в місті». Також під дописом є коментарі житомирян та всіх, хто захотів висловитися з цього приводу. Скріншоти коментарів ми також додаємо до цього матеріалу.

Bar 2

Bar 2

Bar 2

Bar 2

 
Bar 6
Bar 7

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework