На Житомирщині посадовця облдержадміністрації підозрюють у службовій недбалості, яка призвела до розтрати понад 300 тис грн бюджетних коштів

  Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області слідче управління ГУНП в області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо неправомірних дій службових осіб Департаменту екології і природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації.

   За погодженням з прокуратурою області, 27 червня 2018 року повідомлено про підозру заступнику директора Департаменту екології і природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) КК України.

  Установлено, що заступник директора Департаменту у 2014 році,  неналежно виконуючи свої службові обов`язки, через несумлінне ставлення до них, не вжив заходів щодо перевірки цін на товари і роботи та погодив проектну документацію на технічне переоснащення із заміною аварійного обладнання каналізаційної насосної станції в смт. Миропіль Романівського району.

  Унаслідок таких неправомірних дій зайво перераховано понад 300 тис грн бюджетних коштів, чим державі спричинено тяжких наслідків на зазначену суму.

  Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.  

  Довідково: санкція частини 2 статті 367 Кримінального кодексу України передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.  

 

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Понедельник, 02/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework