47 років безперервної праці в одному лісгоспі

  23 червня виповнилося 70 років лісничому Глумчаснкього лісництва ДП «Ємільчинське лісове господарство» Володимиру Івановичу Захарчуку.

 

  У біографії Володимира Івановича – військово-морський флот, куди потрапив у 1967 році зі студентської лави. Лише два курси встиг провчитися у Київському механічному технікумі на факультеті холодної обробки металів. Служив у Полярному на підводному човні: ходити доводилось у Середземному морі, бував в Олександрії (Єгипет). Свою трудову діяльність Володимир Іванович розпочав в Ємільчинському лісгоспзазі з лютого 1971 року в якості лісника, паралельно навчаючись на третьому курсі Малинського лісотехнікуму, який закінчив в 1973 році і здобув спеціальність техніка лісового господарства. 

  Працював Володимир Іванович на різних посада: лісником, техніком-лісоводом, майстром підсочки, помічником лісничого. Організаційні здібності та талант керівника допомогли йому в листопаді 1986 року зайняти посаду лісничого Глумчанського лісництва, яку він обіймає і по даний час. Відтоді дане лісництво стало для нього рідним. Без відриву від виробництва навчався в Українській сільськогосподарській академії, яку закінчив в 1987 році, здобув кваліфікацію інженера лісового господарства. Судячи з дат кадрового листка, як до професійного навчання, так і до лісогосподарської діяльності, Володимир Іванович віднісся досить відповідально і старанно.

  За час роботи Володимир Іванович проявив себе знаючим спеціалістом, хорошим організатором лісогосподарського виробництва, оперативним і добросовісним працівником. Вимогливий до себе і до підлеглих. Особиста скромність лісничого органічно поєднується з його професійною мужністю. Для багатьох своїх колег став добрим наставником та помічником. Саме тому сьогодні Володимир Іванович має чимало друзів та повагу й заслужений авторитет у колективі ДП «Ємільчинське лісове господарство».

  За 47 років безперервної та відданої праці в ДП «Ємільчинське лісове господарство» під керівництвом Володимира Івановича і за його особистою участю було посаджено тисячі гектарів зелених насаджень Ємільчинського району.

  Колектив Глумчанського лісництва, який він очолює, працює стабільно, успішно виконує виробничу програму.

  Так, в 2017-2018 роках створено лісових культур на площі 45,6 га, догляд за лісовими культурами проведений на площі 110 га. Приживлюваність становить 91,7 %. Рубки, пов′язані з веденням лісового господарства проведені на площі 470 га. В лісництві немає жодного куточка лісу, про який би не знав, в якому би не побував та про стан якого би не турбувався Володимир Іванович.

  Трудовий шлях ювіляра відмічений багатьма нагородами, в тому числі грамотами лісгоспу, Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства. Відзначений нагрудним знаком «За довголітню і бездоганну службу в державній лісовій охороні: за 10 років в 1981 році, за 20 років в 1991 році, за 30 років в 2001 році, «Лісничий 1 класу» 1997 р., нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України», 2003 р.

  В Україні лісівників з таким великим стажем роботи в лісовому господарстві – одиниці. А особливо таких, як Володимир Іванович, який всю трудову діяльність присвятив одному підприємству. Він є досвідченим лісівником, прикладом для молодих лісівників.

  Приємні миті ювілею  розділяють із Володимиром Івановичем рідні, зокрема, доньки, шестирічний син, дружина.

Прес-служба Житомирського ОУЛМГ

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework