В Черняхові зграя ворон «загаджує» пам'ятники на місцевому цвинтарі. ФОТО

  Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав місцевий житель Юрій Малашевич. 

  «6 липня планую провести зустріч, ну бодай телефонну розмову, з начальником залізничної станції, щодо величезної кількості ворон, які оселилися поблизу цвинтаря у Черняхові.

  Як відомо, пернаті заселили залізничну посадку. Про це я вже неодноразово писав у спільноті «ІНФОРМ Черняхівського району» та в районній газеті «Нове життя».

  Будемо пробувати спільними зусиллями шукати вихід із цієї ситуації», — зауважив автор допису, додавши декілька світлин, які підтверджують наявність зграї ворон, а також те, що вони сідають на пам'ятники та забруднюють їх.  

vorony 1

  Є під цією публікацією і коментар депутата Павла Дзюблика: «В минулому році всі дозволи на коронування були отримані, силами нашого МНС навіть розпочали роботу. Але декому, це не сподобалося. На тому все й скінчилося». А ось й інші коментарі інших користувачів Фейсбук.

vorony 5

vorony 6

  Нагадаємо, що це не перша малоприємна історія з воронами на Черняхівщині. Минулого місяця ми розповідали про справжній «крик душі» від мешканців Житомирської області. А саме від людей, які проживають  смт. Головине Черняхівського району. Там в парку мисливці відстрілювали ворон, склали їх на купу, спалювали, але так, що трупний запах доносився навіть до тих, хто там проходив вже після всіх дій.

vorony 2

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework