×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі обговорили тему протидії торгівлі людьми

24 листопада в облдержадміністрації відбулася презентація шестирічного проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні спільного з Міністерством соціальної політики України «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні».

Участь у презентації проекту у форматі «круглого столу» взяли представники обласних установ, суб’єкти взаємодії з питань ідентифікації та надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми у Житомирській області.

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

n2411141677

Національний спеціаліст проектів Координатора проектів ОБСЄ в Україні Олександр Кириленко презентував цілі, завдання та результати проекту «Поширення національного механізму взаємодії в Україні». Цей проект сприятиме розвитку вторинної законодавчої бази, яка підтримуватиме Закон України «Про протидію торгівлі людьми» і служитиме оперативними базами для надання допомоги жертвам торгівлі людьми, зміцненню потенціалу державних органів та органів громадянського суспільства для забезпечення адекватної допомоги жертвам торгівлі людьми.

У 2015 році будуть організовані тренінги у п’яти містах обласного підпорядкування та чотири – у районах області, у 2016 році – у дев’яти районах та у 2017 році – у десяти районах області. Крім того, заплановані тренінги для майбутніх тренерів, які також потім зможуть навчати та отримають відповідні сертифікати для цього. Наприкінці проекту відбудеться обласна підсумкова конференція.

n2411141677 1

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework