Житомирський депутат пропонує 10 тисяч грн винагороди тому, хто допоможе впіймати злодіїв, які пограбували волонтерку

  Вчора, 11 липня, в мережі Фейсбук відома житомирська волонтерка Юлія Толмачова, яка допомагає нашим військовослужбовцям, які нині в зоні ООС, повідомила на своїй Фейсбук-сторінці, що її пограбували.

   І вкрали не абищо, а те, що було зібрано для військовослужбовців і повинно було відправлятися їм туди, не нині вони несуть службу і де ведуться бойові дії.

  Люди не забарилися з реакцією: ця новина швидко облетіла і соціальні мережі, і ЗМІ. Не лишився осторонь цієї історії і депутат із Житомирщини Борислав Розенблат. На своїй сторінці у Фейсбук він написав: «Увага! 10 тисяч гривень винагороди тому, хто допоможе впіймати злодіїв, які обікрали склад нашої волонтерки Yuliya Tolmachova!

  Оплату гарантую!

  Інформацію передавайте за телефоном Юлі: 067-783-48-14.

  Після того, як інформація про крадіїв підтвердиться, переведу 10 тисяч гривень на вашу банківську картку.

  Разом - сила!», - зауважив Борислав Розенблат.

  «Я хочу допомогти Юлі, усім житомирянам, які збирали ці речі. Треба знайти злочинців! Багато людей  віддають військовим усе, що можуть. Юля, ризикуючи життям, возить допомогу  на Схід, у неї вже було поранення, але вона не здається і продовжує свою благородну справу. Тому ще цинічніше виглядає ця крадіжка, адже це допомога для військових,» - додає народний депутат.

 

Последнее изменение Четверг, 12/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework