ЖНАЕУ - один із кращих навчальних закладів країни у міжнародному рейтингу «Transparent Ranking of Repositories»

  Житомирський національний агроекологічний університет зайняв 23 місце серед вітчизняних та перше серед аграрних закладів вищої освіти і наукових установ України у рейтингу найкращих світових репозитаріїв  «Transparent Ranking of Repositories» за профілями у Google Scholar.

  У рейтингу використовуються загальнодоступні інституційні профілі університетів в Google Scholar Citations.  Міжнародний рейтинг веб-репозитаріїв наукових статей є ініціативою Cybermetrics Lab, дослідною групою, яка належить до Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), найбільшого публічного дослідницького центру Іспанії. Метою цього рейтингу є підтримка ініціатив щодо забезпечення вільного доступу до наукових публікацій та навчальних матеріалів в електронній формі. 

  Лабораторія Cybermetrics, використовуючи кількісні методи, розробила та застосувала індикатори, які дозволяють вимірювати наукову активність в Інтернеті. Кіберметричні показники важливі для оцінки результатів наукових досліджень та є ідеальним доповненням до результатів, отриманих бібліометричними методами в науково-математичних дослідженнях.

  Нагадаємо, що у міжнародному рейтингу «Ranking Web of Universities», куди увійшло понад 300 вітчизняних закладів вищої освіти,  Житомирський національний агроекологічний університет протягом останнього року    піднявся на 88 позицій  і нині займає 34 місце серед українських ВНЗ. Також цей показник найкращий серед університетів Житомирської області, адже ЖНАЕУ випереджає в рейтингу    ЖДТУ (37 місце) та ЖДУ ім. І .Франка (65 місце).

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 

Последнее изменение Среда, 01/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework