×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Прокуратура Житомирщини домоглася у суді взяття під варту жителя Нікополя, напередодні затриманого із вогнепальною зброєю

  Прокуратура Житомирської області забезпечила розгляд у суді клопотання про обрання запобіжного заходу особі, яку підозрюють у скоєнні злочину за ч.1 ст. 263 КК України (носіння та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

  30 липня 2018 року, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення грошової застави у розмірі 140 960 грн. 

  Нагадаємо, минулої суботи, 28 липня 2018 року, правоохоронці затримали 44-річного жителя м. Нікополь та встановили, що при собі зберігав та перевозив на автомобілі «Toyota Camry» пістолет Макарова з глушником та набої до вогнепальної зброї.

  Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області. Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

  Органами досудового слідства перевіряється причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів, у тому числі до замаху на умисне вбивство, скоєне 22 липня на автодорозі Виступовичі-Житомир, поблизу с. Оліївки Житомирського району.

Читайте також: Підозрюваного в участі у злочинному угрупованні Нікополя Яцишина взяли під варту

Читайте також: На Житомирщині затриманому зі зброєю та набоями до неї жителю Нікополя повідомлено про підозру у скоєнні злочину

Прес-служба  прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 02/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework