×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Житомирі висадили Космічну лісову алею з хвойних дерев

 
  Біля Музею космонавтики імені Сергія Корольова у Житомирі висадили Космічну лісову алею. Екологічну акцію провели до дня народження Музею космонавтики, аби прикрасити територію та привернути увагу до проблеми всихання хвойних лісів.

  Про це повідомляє ukrinform, спираючись на прес-службу Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

  «Лісівники завітали із зеленими насадженнями: гніздовидними ялинками, ялівцем, самшитом, котрі відтепер прикрашатимуть вхід до музею, та й клумбу довкола пам’ятника Корольову. Мета акції полягала ще й у тому, щоб вкотре привернути увагу громадськості до проблеми всихання хвойних лісів, необхідності збереження легенів планети, правильного поводження у лісі », - йдеться у повідомленні.

  За словами директора музею Ірини Дячук, ідея озеленити територію й додати соковитих зелених фарб до стриманості граніту і каміння була в працівників закладу давно.Дерева залюбки висаджували діти разом із роботом Мекканоїдом, який проводить екскурсії музеєм.

Джерело: ukrinform.ua

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 03/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework