"Дістало!" та "Люстрацію чиновникам-хабарникам!", - під такими гаслами вийшли на акцію протесту триста працівників Житомирської кондитерської фабрики

Генпрокуратура перешкоджає роботі підприємства - скаржаться протестувальники. Обурені працівники приїхали під будинок заступника Генпрокурора Олега Бачуна, який нібито й вимагав хабар від керівництва фабрики

, - йдеться у сюжеті tvi.ua.

Заступник очільника генпрокуратури не вийшов до людей і мітингувальники вирішили шукати його на робочому місці. Але бІля генпрокуратури на них чекали спецпризначенці. А водій автобуса, на якому приїхали силовики, перекрив виїзд. І підпер вантажівку, в якій протестувальники привезли сміттєві баки для народної люстрації. Проте люди не розгубились і стали живим щитом перед автобусом. Організатори акції кажуть - вони тут вже вшосте. А їхній протест виключно мирний.

З генпрокуратури до мітингувальників ніхто не вийшов. І люди влаштували виставу, в якій зобразили, як Генпрокуратура в особі пана Бачуна паралізує роботу підприємства. Протестувальники впевнені - держслужбовці не можуть провести люстрацію у своїх лавах. І вони приїхали їм допомогти.

Після мітингу під стінами генпрокуратури кондитери пішли до очільника Державної фіскальної служби. Вимагали провести люстрацію голови податкової інспекції Житомирщини. За словами організаторів - вона також тисне на підприємство і проводить незаконні перевірки.

"Ми маємо дуже велику історію з Житомирською податковою, - розповідає голова наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко. - Ми вирішили пролюструвати голову податкової інспекції Житомирської області пані Куришко".

До активістів вийшли, взяли заяву, та пообіцяли провести перевірку.

Віктор Косарчук, директор інформаційного департаменту ДФСУ: "Ваша заява зараз у голови Державної Фіскальної Служби Ігоря Білоуса. Якщо ці факти всі є - вони мають бути обов’язково оприлюднені по роботі комісії, яка буде створена".

Мітингувальники повернуться за кілька тижнів, якщо люстрацію не проведуть.

n2711141734

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework