×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Робота над помилками. Або як написати заявку на проект з підтримки відкриття ЦНАП?

  2 серпня у Житомирському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся тренінг «Формування заявок для участі у програмі покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» під час якого представники громад Житомирщини проаналізували заявки на участі у програмі.

  «Програма відбирає громади для допомоги у налагодження наданні адміністративних послуг. Фахівці ОТГ писали відповідні заявки, частину із яких відхилили. Чому? Які прогалини були у поданих документах, і що варто виправити? Це ті питання, на які сьогодні ми спільно знайшли відповіді», - переконаний Віталій Римар, радник із муніципального розвитку Житомирського Центру.

  Фахівці громад отримали можливість перейняти досвід І-го відбору Фази впровадження, а саме – були продемонстровані типові помилки та проблеми у заявках, основні причини відхилення заявок. Крім того, Станіслав Ющик, експерт програми «U-LEAD з Європою» розповів про помилки у заявках саме Житомирських громад.

 «ЦНАП ми хочемо створити, і такі тренінги дозволять нам якісно сформувати документи для отримання підтримки від Програми. Більше того, сам процес створення установи дозволить отримати дорогоцінний досвід», - переконаний Сергій Коцур, голова Білокоровицької ОТГ.

  У І-му етапі відбору Фази впровадження пройшли 4 громади Житомирщини, це Попільнянська, Корнинська, Олевська та Станишівська ОТГ. Наразі стартував ІІ-й етап відбору Фази впровадження і громади які подаватимуть свої заявки переймали цей досвід.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 06/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework