×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Юна житомирянка, яка цьогоріч увійшла до трійки кращих кулінарів шоу "МайстерШеф", проводить майстер-класи в різних містах України

  У цьогорічному 18-му випуску шоу на каналі "СТБ" "МайстерШеф. Кулінарний випускний" з підлітками Кароліна Залевська увійшла до трійки найкращих кулінарів.

  "Сімнадцятирічна Кароліна із Житомира дуже товариська і цілеспрямована дівчина. Завдяки своєму вмінню "забалакати" добивається багатьох цілей. Наприклад, таким чином її, неповнолітню, взяли працювати у кондитерську кав'ярню. Тут дівчина отримала перший практичний досвід роботи з клієнтами і тільки впевнилася у своїй мрії стати кулінаром, - про це повідомляє exo.net.ua

  Кароліна дуже активна: вона староста групи, капітан команди КВН, ведуча концертів, активістка. Дівчина постійно виступає делегатом від коледжу на переговорах з представниками міської адміністрації. Вона хоче змінити свій улюблений Житомир, ну й, звичайно ж, відкрити тут свій ні на що не схожий ресторан. Але поки Кароліна робить торти на замовлення", - так розповідається про юну кулінарку на сайті телеканалу "СТБ".
  Ось що сказав про Кароліну директор Житомирського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету Григорій Леонідович Губарєв:
  - Кароліна Залевська дуже здібна студентка. Я особисто їздив з нею до Києва, де до Дня університету проходив майстер-клас з приготування десерту (ресторанний десерт). Перевага Кароліни в тому, що вона, будучи надзвичайно комунікабельною, вміє розрекламувати свою продукцію. На це особливо звертають увагу "метри" під час конкурсів. Коли вона готувала десерт, її запитали, скільки цукру потрібно для його приготування, на що вона відповіла: "Я використала цукрову пудру, бо пудра краще підходить до цієї страви".

  Кароліна гарно вчиться у Житомирському торговельно-економучному коледжі за спеціальністю "Виробництво харчової продукції", перейшла на третій курс. Педагогічний колектив та співробітники коледжу пишаються успіхами цієї нашої студентки.Вважаю, що Кароліна вже знайшла своє місце в житті. Після того, як вона потрапила в трійку найкращих в цьому сезоні "МайстерШеф. Кулінарний випускний", разом з іншою учасницею Настею Кобиляцькою почала проводити майстер-класи в різних містах України. 

  Кароліні варто продовжити навчання у вищому навчальному закладі. У неї є знання, досвід, бажання і зацікавленість у професії. Адже кулінарія - це мистецтво.
Немає такого закладу в області, де б не працювали наші студенти. Хороші відгуки надходять з "Маріо", "Плезентвілю". У цьому році ми випустили 260 молодих спеціалістів, 68% з них працевлаштовані за спеціальністю.Наша випускниця Марія Шрамко нині проживає в Ісландії. Свого часу вона була чемпіонкою Олімпійських ігор з кулінарного мистецтва, зараз - суддя міжнародної категорії Олімпійських ігор з міжнародного кулінарного мистецтва.
  Марія робить унікальні карамельні квіти, які не можна відрізнити від натуральних. Це її високе мистецтво, вона створює надзвичайну красу. Марія обіцяє приїхати до Житомира і відвідати наш коледж. Усіх, хто бажає чогось досягти в житті, запрошуємо на навчання до нашого коледжу.А 5 липня Кароліна Залевська провела майстер-клас у житомирському кафе "Це Щось".
  Кароліна Залевська:
  - Хочу подякувати всім, хто мене підтримував, насамперед своїм дідусеві Йосипу Героновичу Люблінському, батьку Віктору Зигмундовичу Залевському, тітці, директору Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Григорію Леонідовичу Губарєву і всім викладачам, які мене вчать майстерності.

 Петро Тарасюк, exo.net.ua

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 07/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework