«Проігнорувавши комісію, житомирські чиновники вирішили встановити пам’ятну дошку жертві чорносотенців Блінову на місці його загибелі»

   Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав житомирський краєзнавець Георгій Мокрицький.

   «Знову обурений незрозумілою поведінкою чиновників міської влади. Проігнорувавши професійну комісію з топоніміки, вони вирішили встановити пам’ятну дошку жертві чорносотенців житомирянину Блінову на місці його загибелі по вул. Київській,1. Але текст не погодили. А дошка, начеб-то вже готова. З тексту ж випливає, що Блінов або жив в будинку№1, або народився, або загинув.... Ті ж граблі, на які наступили "грамотії", які встановили незрозумілу дошку Качиньському. З неї виходить, що Качиньський або співпрацював з житомирською прокуратурою або був... під слідством. Адже дошку в міській раді назвали "меморіальною" (а треба було встановити анотаційну дошку з поясненням назви вулиці!).

 Скільки ще деякі чиновники узурпуватимуть ті сфери, в яких ОБОВ’ЯЗКОВО потрібно радитись з фахівцями, і ігноруватимуть створені міськвиконкомом комісії?!», - йдеться в повідомленні.

 

Последнее изменение Вторник, 07/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework